Etterstad skole

Nybygg ca.4500 m2 ferdig 2006 med lokaler for mat og restaurantfag. med store undervisningskjøkken, restaurant med eget kjøkken og anretning. Liten flerbrukshall delvis under terreng. Nytt bygg med auditorium, bibliotek og vrimleareal knytter eksisterende hovedbygg sammen med nybygg for matfagene. Fasader med hvit teglforblending. Auditoriet har pusset rødlig fasade som står frem i glassfasaden. I restaurantfag- bygget ble det benyttet bru- wire konstruksjon som bæring oppe i etasjen for å ta et langt spenn og vekt av teglblandingen.
Rehabilitering eksisterende bygg ca 2700 m2. Ferdig 2007 med kjøkken for bakerfag /konditorfag og kjøtt-/fisk- avdeling og eget butikkutsalg. Små auditorier og grupperom samt lærerlokaler. En eksisterende skulptur over inngang til restaurant ble flyttet til ny restaurant inngang. Oppvarming basert på fjernvarme.

Etterstadsletta 5, Oslo

Yrkesfaglig restaurant- og matfag, service, samferdsel, el.fag, teknisk og industriell produksjon, allmennf. påbygg Nybygg, rehabilitering - ombygging
Undervisningsbygg Oslo KF